keyvisual_bg02

Hoofdschotels



HOOFDSCHOTELS

 

Varkensgebraad Archiduc

9.95

Varkensgebraad op grootmoeders wijze met houthakkersgroentjes

11.55

Varkensfilets Stroganoff

11.85

Varkensfilets op Gentse wijze met boontjes

12.45

Varkensfilets met lekker braadsausje en een fijne wandeling door de moestuin

12.45

Kip met sla en appelmoes

7.05

Kip met jagersaus of Archiducsaus

9.15

Parelhoenfilets met peperroom en fijn slaatje

11.55

Parelhoenfilets met appelsiensaus

11.50

In Riesling gemarineerde parelhoenfilet met een romig sausje en krokante zwammen

11.35

Kalkoengebraad met druifjes in romige saus

10.75

Sappige kalkoenfilet met dragonsausje vergezeld van een fijn groetenpallet

11.00

Rosbief met groentenkrans

11.60

Contrefilets met rode wijnsaus en witte selder

11.60

Filet pur zoals je hem graag hebt

18.75

Filet pur met peperroomsaus en groente

18.75

Ossentong met Madeirasaus

11.80

Lamsbil met flageolets en niçoise tomaatje

13.95

Lamsribstukjes metjagersaus en 2 groenten

18.75

Everzwijn Grand veneur

17.80

Gemarineerde varkenslende Grand veneur

11.60

Kalfsgebraad met groentenpallet

16.40

Kalfsfilet met Stroganoffsaus en boontjes

22.05

Orloffgebraad varkens

11.60

Orloffgebraad kalfs

18.10

Eendenborstmet boschampignons en knolselder

15.75

Eendenborst met kersjes in zoet - zure saus

14.65

Konijn op vlaamse wijze

11.60

Konijnrug met Gandaham en paddestoelen

13.05

Kwarteitjes met druifjes in witte wijnsaus

13.40

Hazenrugfilets met twee sauzen (Arlequin)

19.90

Hazenstoverij een lekkernij

14.25

Fazantborst met Brabants lof

17.55

Reenootjes met wildgarnituur

22.30

Hertenkalfsfilet met graanjenever

22.85

Steeds aardappelprodukt naar keuze inbegrepen