keyvisual_bg02

Specialiteiten

Traiteur Edelhert is niet zomaar een traiteur. Mario en zijn team hebben zich gespecialiseerd en kunnen nu een brede waaier aan produkten en diensten aanbieden. Of het nu gaat om een broodje of een heuse kreeft, een klein feestje onder vrienden of een feest met alles erop en eraan, neem gerust een kijkje op de site of in onze winkel.

Onze specialiteiten :

bereid

Bereide schotels: De culinaire reis voert ons langs een aantal bereide schotels zoals lasagne, paella, moussaka, vlaamse stoofkarbonade, konijn met pruimen, ...

Wildbereidingen: Bij het aanbreken van het wildseizoen kan Mario zich helemaal uitleven in een uitgebreid assortiment aan schotels. Ree, haas, fazant, alles smaakt even heerlijk !
 

Barbecue: Er zijn steeds barbecue-, fondue- en gourmetschotels verkrijgbaar.En ook de visliefhebber wordt niet door ons vergeten !
Indien het braden op de barbecue niet aan u is besteed kan u steeds beroep doen op onze diensten. Op vraag verzorgen wij zelfs bij u thuis het ganse barbecue-festijn !

visschaal

Broodjesservice: Vele bedrijven in het heistse kennen de broodjesservice van t Edelhert. Bestellen kan tot 11 uur en de kraakverse broodjes worden geleverd tegen lunchtijd !

Zuid-Afrikaanse wijnen: Traiteur Edelhert is eveneens verdeler van Zuid-Afrikaanse wijnen, bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.