keyvisual_bg02

Visgerechten



VISGERECHTEN

 

Zeewolffilets met saffraansaus en Noordzeegarnaal

12.80

Schartongrolletjes met prei en garnaaltjes

14.25

Waterzoi van noordzeevis

19.20

Victoriabaarsrolletje met spinazie en gandaham

14.45

Supreme van roze zalm met fijne kruidensaus

13.25

Gezalmde tongfilets met waterkers in romige saus

18.40

Zeetongfilets op Normandische wijze

20.15

Zeetongfilets met kreeften fantasie

20.75

Grietfilet in van venkel in romig limoensausje

20.75

Tarbot met zalmvulling in botersausje

22.85

Snoekbaars met zuiderse groenten en pommodori

16.95

Lotte met spekjes in kalfsrode wijnsaus

19.90

Alle vishoofdschotels kunnen gehalveerd als voorgerecht dienst doen.
Puree, tagliatelli of ander vulprodukt naar keuze

Talrijke warme kreeftenbereidingen dragen onze speciale zorg.
Prijzen naargelang de marktprijzen en bereidingen.


Bestel al uw verse vis, van kabeljauw tot tarbot en van mosselen tot kreeft en u zal versteld staan van de topkwaliteit en de matige prijzen.